Stockholm
Lämna feedback

Browallshof Hotell & Matsal

À la carte

 • Browallshof Hotell & Matsal hos Kyparn.se
 • Browallshof Hotell & Matsal hos Kyparn.se
 • Browallshof Hotell & Matsal hos Kyparn.se
 • Öppettider
  Mån-Fre:
  11:30 - 23:00
  Lör:
  12:00 - 23:00
 • Kontakt

  0816-5136

  Surbrunnsgatan 20

  11348 Stockholm

  Kontakta
 • Hitta hit
 • Tjänster

  Parkering

  Avhämtning

  Uteservering

Browallshof hotell & matsal är tillika originalnamnet som det nya namnet på Värdshuset Clas På Hörnet. Här erbjuds gästerna en meny som till största delen består av klassisk svensk mat, men med en hel del internationella influenser. Foku...

Browallshof hotell & matsal är tillika originalnamnet som det nya namnet på Värdshuset Clas På Hörnet. Här erbjuds gästerna en meny som till största delen består av klassisk svensk mat, men med en hel del internationella influenser. Fokus ligger på ekologiska och närproducerade råvaror som köket sedan varsamt omvandlar till spännande rätter. Den ekologiska andan återfinns även i dryckessortimentet där många av vinerna är ekologiskt producerade.

För den mat- och dryckesintresserade är Browallshof ett måste och en modern klassiker. I den charmiga byggnaden på Surbrunnsgatan har man även låtit värdshusets gamla anor sätta sina spår. Inredningen med de många gustavianska möblerna talar sitt tydliga språk och för tankarna tillbaka till 1700-talet, då värdshuset för första gången slog upp portarna. Samtidigt är det inte enbart resa bakåt i tiden utan det handlar hela tiden om ett samspel mellan det traditionella och det moderna. Resultatet blir en meny med klassisk inramning i en inspirerande och unik miljö.

Ambitiöst och prestigelöst är två av våra ledord
Gör din bokningsförfrågan via mejl eller ring oss! Välkomna till oss på Browallshof.