Stockholm
Lämna feedback

Grekiska kolgrillsbaren

À la carte

 • Grekiska kolgrillsbaren hos Kyparn.se
 • Grekiska kolgrillsbaren hos Kyparn.se
 • Grekiska kolgrillsbaren hos Kyparn.se
 • Öppettider
  Sön:
  12:00 - 21:00
  Mån-Tors:
  10:30 - 21:00
  Fre:
  10:30 - 22:00
  Lör:
  12:00 - 22:00
 • Kontakt

  0874-94002

  Harpsundsvägen 14

  12458 Bandhagen

  Kontakta
 • Hitta hit
 • Tjänster

  Parkering

  Avhämtning

  Uteservering

Grekiska kolgrillsbaren startades 1995 i Södertälje som en familjeägd restaurang med ambitionen att erbjuda kolgrillad mat året runt. Då kunde vi aldrig ana att konceptet skulle växa som en unik nisch inom branschen och att vi skulle bli...

Grekiska kolgrillsbaren startades 1995 i Södertälje som en familjeägd restaurang med ambitionen att erbjuda kolgrillad mat året runt. Då kunde vi aldrig ana att konceptet skulle växa som en unik nisch inom branschen och att vi skulle bli en restaurangkedja. Att våra gäster uppskattar vår mat och det ökade intresset för kolgrillning inom branschen har möjliggjort att Grekiska kolgrillsbaren nu finns som en franchisekedja sedan 2002.

Den ursprungliga idén som vi inte ger avkall på är att servera fräsch och god grekisk mat tillagad på en levande kolgrill oberoende av årstid. Tanken är att genom en smakupplevelse väcka nostalgiska semesterminnen från Grekland och övriga Medelhavet till liv.

Det förtroende vi har fått från våra gäster och vår handfasta beslutsamhet kring våra grundläggande värderingar har möjliggjort en framgångssaga som både vi franchisegivare och våra franchisetagare är mycket stolta över. Till höger ser ni vår historia i korthet och nedan ser ni våra grundläggande värderingar.

I dag drivs varumärket Grekiska kolgrillsbaren av två dotterbolag, GK Franchising AB och GK Production AB, vilka ständigt utvecklar var sitt arbetsområde med visionen om att bli det givna varumärket för grekiska delikatesser på den svenska marknaden.