Stockholm
Lämna feedback

Lebanon Meza Lounge - City

À la carte

 • Lebanon Meza Lounge - City hos Kyparn.se
 • Lebanon Meza Lounge - City hos Kyparn.se
 • Lebanon Meza Lounge - City hos Kyparn.se
 • Öppettider
  Sön:
  12:00 - 22:00
  Mån-Tors:
  11:00 - 00:00
  Fre-Lör:
  11:00 - 01:00
 • Kontakt

  0739-599855

  Hamngatan 6

  11147 Stockholm

  Kontakta
 • Hitta hit
 • Tjänster

  Parkering

  Uteservering

Välkommen Till Lebanon Meza Lounge!

Ett land som har anor så långt som till Fenicierna och den första läraren Cadmus har ju självklart ett otroligt rikt kulturarv, en fantastisk historia, kunskap och en mängd spännande traditioner. Li...

Välkommen Till Lebanon Meza Lounge!

Ett land som har anor så långt som till Fenicierna och den första läraren Cadmus har ju självklart ett otroligt rikt kulturarv, en fantastisk historia, kunskap och en mängd spännande traditioner. Libanesisk mat är flertusenåriga traditioner, förfining i råvaror och smakupplevelser, komplett för både öga och gom. Libanesisk mat och dess kökskultur fokuserar också på en annan mycket viktig punkt nämligen gemenskap, man samlas för att äta en mängd olika små smårätter.

MEZA är ett sätt att umgås med familj och vänner hemma eller på resturang. MEZA är njutning, för både kropp och själ, ett komplett och balanserat kök med en klar betoning på grönsaker i alla former och smaker. Libanesiska köket är försiktigt med mejeriprodukter förutom ostar och en speciell typ av yoghurt, smör används nästan aldrig, ej heller feta gräddbaserade såser. Det mesta fettet kommer från växtriket framförallt en underbar olivolja och många olika fetter ifrån nötter. I det libanesiska köket finns alla smaker för att naturupplevelsen skall bli fullkomlig, syrligt (mycket citrusfrukter), naturlig sötma/sälta från alla fräscha färska grönsaker och övriga råvaror, en mängd olika aromer och smaker från spännande färska kryddor. Variationen och utbudet av råvaror är förbluffande. Du kan alltid finna något nytt att äta i detta kök!