Stockholm
Lämna feedback

Nobis Hotel

Hotell

 • Nobis Hotel hos Kyparn.se
 • Nobis Hotel hos Kyparn.se
 • Nobis Hotel hos Kyparn.se
 • Öppettider
  Sön-Lör:
  00:00 - 24:00
 • Kontakt

  0861-41000

  Norrmalmstorg 2

  11186 Stockholm

  Kontakta
 • Hitta hit
 • Tjänster

  Parkering

  Uteservering

Om Nobis Hotel
Vår ambition är att erbjuda våra gäster det bästa i varje detalj och gärna lite till.

Hos oss på Nobis Hotel checkar både internationella affärsresenärer samt nöjessökande finsmakare in för att njuta av just vår tids l...

Om Nobis Hotel
Vår ambition är att erbjuda våra gäster det bästa i varje detalj och gärna lite till.

Hos oss på Nobis Hotel checkar både internationella affärsresenärer samt nöjessökande finsmakare in för att njuta av just vår tids lyx - en avspänd, klassisk samt elegant upplevelse mitt i hjärtat av Stockholm.

Vår målsättning är att ge det lilla extra för att öka kvaliteten i våra kunders upplevelser. Med läget mitt på Norrmalmstorg i Stockholm kan vi göra just detta. Våra gäster kan njuta av maximal bekvämlighet och effektivitet med promenadavstånd till huvudstadens alla guldkorn. I en lugn och subtil miljö kan våra gäster även stanna upp och upptäcka vår historiska byggnad från 1800-talet och njuta av den skandinaviska arkitekturen.

Tidlösa naturmaterial skapar funktion, kvalité och skönhet.

Vår inredning är utformad i samarbete med den välkända arkitekt- och designstudion Claesson Koivisto Rune som arbetat främst med naturmaterial för att ge både skönhet och kvalité till vårt inre. Vi på Nobis Hotel vill skapa en personlig samt lyxig atmosfär för våra gäster och samtidigt behålla miljötänket och vi är idag mycket stolta över vårt samarbete med Svanens miljömärkning.

Välkommen till oss på Nobis Hotel