Stockholm
Lämna feedback

Riche

À la carte

 • Riche hos Kyparn.se
 • Riche hos Kyparn.se
 • Riche hos Kyparn.se
 • Öppettider
  Sön:
  11:00 - 01:00
  Mån-Tis:
  07:30 - 01:00
  Ons-Fre:
  07:30 - 02:00
  Lör:
  11:00 - 02:00
 • Kontakt

  0854-503560

  Birger Jarlsgatan 4

  11434 Stockholm

  Kontakta
 • Hitta hit
 • Tjänster

  Parkering

  Avhämtning

Det finns mycket i väggarna i vårt hus. I över hundra år har matsalarna och barerna varit en social tummelplats för både makt- och kultureliten, unga hippa, gamla rävar och alldeles vanligt folk. Vi har många stolta traditioner att förva...

Det finns mycket i väggarna i vårt hus. I över hundra år har matsalarna och barerna varit en social tummelplats för både makt- och kultureliten, unga hippa, gamla rävar och alldeles vanligt folk. Vi har många stolta traditioner att förvalta, men också ett stort ansvar att aldrig stagnera.

Restaurang Riche ligger på Birger Jarlsgatan 4 i Stockholm. Restaurangen fick sitt namn redan 1893 då fastigheten uppfördes. Under sin mer än sekellånga livstid har Riche visat upp sig i ett flertal olika skepnader och genomgått många omdaningar.

Sin Parisiska förebild, Café Riche på Boulevard des Italiens, sökte man länge efterlikna i såväl inredning som karaktär. Stärkta linnedukar, sirligt guldinramade speglar på väggarna och kristallkronor i taket skapade en miljö som fick Stockholmare ur den solida borgarklassen, officerare och herrsällskap att känna sig hemma.

Riche och Lilla Baren är ett levande väsen, friskt pulserande med nytt blod, varje timme, varje dag. Vi är alltid alerta, fräscha och på tå – vårt hus är en oas och en tillflyktsort där du alltid kan förvänta dig det lilla extra. Det gäller inte minst maten. Arvet efter Tore Wretman är viktig. Menyn är uppbyggd på klassiskt vis och det finns alltid husmanskost och rätter som kalvlever Anglaise och Toast Skagen att välja bland.

I musikväg bjuder vi på internationellt välkända namn som blandas med obskyra artister på väg uppåt. Markus Krunegård; Skogen Brinner; Kleerup; Mattias Alkberg; Tussilago; Holograms; Pig Eyes; MusicBox;