Stockholm
Lämna feedback

Taverna Brillo

Lunchrestaurang

 • Taverna Brillo hos Kyparn.se
 • Taverna Brillo hos Kyparn.se
 • Taverna Brillo hos Kyparn.se
 • Öppettider
  Sön:
  09:00 - 00:00
  Mån-Tis:
  07:00 - 00:00
  Ons-Fre:
  07:00 - 02:00
  Lör:
  09:00 - 02:00
 • Kontakt

  0851-977800

  Sturegatan 6

  11435 Stockholm

  Kontakta
 • Hitta hit
 • Tjänster

  Parkering

  Avhämtning

Taverna Brillo är ett italienskt brasserie i svensk tappning. Den stora matsalen omges av barer och butiker som erbjuder charkuterier, delikatesser, pizza, bröd, glass, kafé och blommor. Utbudet är lika generöst som öppettiderna, från ti...

Taverna Brillo är ett italienskt brasserie i svensk tappning. Den stora matsalen omges av barer och butiker som erbjuder charkuterier, delikatesser, pizza, bröd, glass, kafé och blommor. Utbudet är lika generöst som öppettiderna, från tidig morgon till sen natt. Menyn har sina rötter i den italienska kokkonsten men fått en svensk tolkning av Taverna Brillos kökschef Magnus Nilsson och Tommy Myllymäki som är vår kreativa ledare.

Matsalen
Matsalen är inspirerad av den italienska mat vi älskar och som blivit en stor del av den svenska matkulturen. Inredningen är signerad Jonas Bohlin. Såsom i alla hans verk finns det väl genomtänkta detaljer.

Marknaden
Via entrén på Humlegårdsgatan 19 kommer du direkt till Taverna Brillos marknad. Med det välvda markisliknande taket har Jonas Bohlin skapat en illusion av en bakgata någonstans vid Medelhavet och på väggen längs med långsidan har NUG målat ett 50 meter långt konstverk som passar in perfekt.

I marknaden hittar du en bröd-, charkuteri- och delikatessbutik. Brödet bakas av Bageri Brillo som leds av Håkan Johansson som är världens bästa bagare sedan han vann VM 2014. Du hittar också färdiglagad mat, sallader, smörgåsar, såser, fonder, olivoljor och andra väl utvalda produkter att ta med hem. Butiken omvandlas kvällstid till bar och hela korridoren runt marknadsdelen fylls av vimlande gäster.